Pejuang Kwikku Menulis artikel
@pejuangkwikku

Robot Canggih Buatan Jepang

Robot Canggih Buatan Jepang

Seminggu neng Jepang Pakdhe karo Budhe akhire nemu restoran masakan Indonesia. Pelayane Robot. Robot teko nyedaki Pakdhe, trus ngomong:

"What is your nationality?", robot takon.

"Indonesia" jare Pakdhe.

"Selamat datang", jare robot nganggo bahasa Indonesia.

<[kwik-adsinhere]>

"Apa bahasa suku Anda?", robot takon meneh.

"Jawa", jare Pakdhe

"Sugeng siang. Badhé pesen nopo?" Jare robot nganggo boso jowo.

"Canggih yo bu?", Pakdhe ngomong karo Budhe.

Budhe : "Ono lotek?", ibune takon karo robot.

Robot : "Ono."

Budhe : "Pesen rong porsi."

Robot: "Porsi gedhe opo cilik?"

Budhe : "Porsi gedhe."

Robot : "Lomboke piro?"

Budhe : "Sing siji loro, sing siji sepuluh."

Robot : "Nganggo kangkung?"

Budhe : "Yo."

Robot : "Nganggo timun?"

Budhe : "Yo."

Robot : "Nganggo kol?"

Budhe : "Yo."

Robot : "Nganggo kol jowo opo kol asli Jepang?"

Pakdhe : "Sing endi wae lah manut!", Pakdhe wiwit rodo nesu.

Robot : "Kacange diuleg opo diblender?"

Pakdhe : "Kuarepmu!"

Robot : "Kacange setengah mateng opo mateng?"

Pakdhe : "Goréng sing gariiiiiiing..!!"

Robot : "Nganggo bawang goreng rak?"

Pakdhe : "Nganggo..., asu!" Pakdhe misuh banter banget.

Robot : "Dipiring opo di pincuk?"

Pakdhe : "Di piring !"

Robot : "Lengone nganggo margarin opo minyak kelapa?"

Pakdhe : "Jelantah... wedhus!! !" Nesu banget soale wis sepuluh menit dhewe.

Robot meneng, lampune byar pet kelap kelip kayane lagi diproses. Kiro-kiro telung menitan robot'é ngomong meneh:

Robot : "Maturnuwun. Pesenan tak tompo. Mung rak iso di suguhake..."

Pakdhe : "Nopo? Aku wis ngenteni suwe banget, tanya-jawab karo kowe, kok rak iso nopo to ??", jare Pakdhe emosi.

Robot : "Soale durung ono asune karo wedhuse..."

Pakdhe : "Bajinguuk...!! Iso edan aku! Ayo bu lungo, rak usah nguntal neng kene !!!", Pakdhe nggondhok... 


Gambar Header hanya sebagai ilustrasi


Sumber: Sumber Gambar : Liputan6.com
0
0 none
Yang mungkin kamu suka
Demi Peran Dilan, Iqbaal Dhiafakhri Sampai Rela Lakukan Ini
Sama-Sama Diperankan Luffy, Inilah Bedanya Romance Dawn dan One Piece
Beruntungnya Mahasiswa Yang Diajar Dosen Ini, Dijamin Gak Bakal Titip Absen
Komentar